Boka en föreläsning eller workshop

Workshop för pedagoger

Barnböckerna i serien Osynliga Mirakel är berättelser där humor och magi introducerar barnen till Naturens under: de livsviktiga ekosystemtjänsterna.

I våra workshops jobbar vi som Carl von Linné, med vetenskap genom en både naturvetenskaplig och konstnärlig lins. Varvat med ord och bild arbetar vi med egna uttryck i färg och form. Under tiden bygger vi en idébank tillsammans för pedagogiska metoder, teknik och material.

Vi erbjuder 7 olika workshops à 3,5 timmar som var och en fördjupar böckernas innehåll. På ett roligt sätt inspirerar de till naturupplevelser samtidigt som de är en hjälp i skolans arbete att nå läroplanens mål för natur och miljö. Vi riktar oss främst till pedagoger, men också till skolklasser.

Kontakta oss för uppgift om priser.


Föreläsningar och seminarier

Vi erbjuder höglösning på 15 minuter, föredrag på två timmar där vi berättar om projektet och läser ur böckerna, eller heldagsseminarier om ekosystemtjänster anpassat efter deltagarnas förkunskaper. Allt efter era önskemål.

Inger Källander, författare till böckerna i serien Osynliga Mirakel har med sin bakgrund som språklärare och med ett livslångt engagemang för miljö- och rättvisefrågor förmågan att förvandla varje deltagare till en engagerad miljöaktivist - med utgångspunkt i den egna vardagen.

Med längre framförhållning kan vi också ordna fotoutställningar, workshops och seminarier där fler av våra samarbetspartners deltar.


Skicka ett mail till [email protected] eller kontakta Inger direkt på telefon 070 633 64 69 för prisuppgifter och bokning.