Torstens resa in i vattnets värld

  • 14.90 EUR

Varifrån kommer allt vatten och vart tar det vägen? Hur kan vattnet bli rent när det rinner ner i marken? Borde inte haven svämma över av allt vatten? Sjuårige

I lager.
Share
Tuotenumero: 25

Varifrån kommer allt vatten och vart tar det vägen? Hur kan vattnet bli rent när det rinner ner i marken? Borde inte haven svämma över av allt vatten? Sjuårige Torsten är både frågvis och finurlig. I den här boken funderar han tillsammans med sin farmor om vattnet. "Det här med vatten är ju alldeles fantastiskt farmor! Det kan vara i ett moln eller i en snöboll. Det kan vara i en jordgubbe i min mage eller i en morot i grönsakslandet."

Torstens resa in i vattnets värld är den andra boken om Torsten och hans farmor. Moa Lundholms fantasifulla illustrationer skapar tillsammans med Pär Holmgrens berättelse ännu en läsupplevelse för både stora och små, om livet, naturen och vår värld. 

Fin recension av BTJ

"Bokens innehåll förstärks av de fantastiskt fint välgjorda och fantasifulla illustrationerna. De går ofta över helt uppslag, är utfallande och är behagligt färglagda i akvarell. Bilderna är roligt detaljrika och det finns mycket att upptäcka och att skratta åt."

-Elisabeth Hasling, BTJ

Köp hela Torstenpaketet

  Boken säljs också tillsammans med övriga böcker i serien om Torstens resor.
  Köp 3 böcker för endast 400 kr (spara 47 kr)