Boka föreläsning | Osynliga mirakel

En viktig del i vårt arbete med att informera om ekosystemstjänsterna är att komma ut och prata med så många som möjligt. Vi älskar känslan av föreningslokalernas brinnande engagemang lika mycket som bibliotekens kulturella puls.

Inger Källander, författare till böckerna i serien Osynliga Mirakel har med sin bakgrund som språklärare och med ett livslångt engagemang för miljö- och rättvisefrågor förmågan att förvandla varje deltagare till en engagerad miljöaktivist - med utgångspunkt i den egna vardagen.

Vi kan erbjuda pausunderhållning genom höglösning av texter på 15 minuter, föredrag där vi berättar om bakgrunden till projektet och högläsning på två timmar, eller heldagsseminarier om behovet av att värna om miljön anpassat efter deltagarnas förkunskaper. Allt efter era önskemål.

Med längre framförhållning kan vi också ordna fotoutställningar, workshops och seminarier där fler av våra samarbetspartners deltar.

Skicka ett mail till bokning@motusmedia.se eller kontakta Inger direkt på telefon 070 633 64 69 för prisuppgifter och bokning.